مرکز عمده لپه در ایران، شهرستان آذرشهر در استان تبریز می باشد. به گونه ای که می توان این شهر را قطب اصلی حبوبات ایران نامگذاری نمود. از این رو انواع لپه های خارجی و ایرانی پس از ورود به کارخانجات این شهر، روانه بازار می شوند.
همانطور که مستحضرید یکی از انواع حبوبات پر مصرف در ایران، لپه می باشد.
لپه به دلیل طعم و مزه و خواص بی نظیری که دارد، جهت مصارف مختلف، به کار می رود.
مقایسه لپه ایرانی با لپه خارجی
لازم به ذکر است که لپه های موجود در بازار ایران، به دو دسته تقسیم می شوند:
- لپه ایرانی
- لپه خارجی
باید خاطر نشان کرد که نوع اول، لپه ای است که نخود آن در ایران کشت و برداشت می شود.
لپه ایرانی از کیفیت و مرغوبیت بالایی برخوردار است و پس از آن در کارخانه به لپه تبدیل می گردد.
لپه خارجی نیز یا به صورت آماده از کشورهای خارج وارد می گردد و یا نخود لپه آن، وارد شده و در کارخانجات ایرانی به لپه تبدیل می شود.
لازم به ذکر است که تفاوت اصلی لپه ایرانی با خارجی در نوع نخود لپه آن است که لپه از آن فرآوری شده است.
به گونه ای که نخود لپه های وارداتی و تولید داخل، هر دو در کارخانه فرآوری شده و در نهایت به عنوان لپه خارجی و ایرانی، روانه بازار می شوند.
لذا مراکز متعددی در سراسر کشور انواع لپه ایرانی و خارجی را با قیمت های متفاوت به صورت عمده، به فروش می رسانند.
نخود لپه و لپه خارجی عمدتا از چند کشور زیر وارد ایران می گردد:
- اتیوپی
- استرالیا
- تانزانیا
- روسیه
مرکز عمده لپه
کشور ایران به دلیل شرایط اقلیمی و برخورداری از خاک حاصلخیز، ظرفیت بالایی برای تولید حبوبات به ویژه نخود لپه را داراست.
به گونه ای که انواع مختلف نخود لپه با کیفیت های متفاوت در آن، کشت و برداشت می شود.
لذا این کیفیت و مرغوبیت، شرایط را برای صادرات این محصول نیز فراهم کرده است.
به گونه ای که علاوه بر تامین نیاز داخل، توانسته است رضایتمندی مشتریان خارج از کشور را نیز بدست آورد.
لذا فروش عمده انواع لپه با کیفیت، توسط مراکز متعدد در سطح کشور، صورت می گیرد.
از این میان مراکز فروش اینترنتی به دلیل حذف واسطه و ارائه مشاوره به خریداران و قیمت مناسب، با استقبال بیشتر مشتریان مواجه شده است.
بدون دیدگاه