بازار لپه آذرشهر به دلیل تولید محصولی ارگانیک و عاری از مواد شیمیایی، همچنان از رونق بالایی برخوردار است. زیرا لپه تولید شده در شهرستان آذرشهر به دلیل طعم و مزه فوق العاده ای که دارد، با استقبال فراوان خریداران در شهرهای مختلف از جمله تهران مواجه شده است.
همانطور که مستحضرید حبوبات یک گروه از مواد غذایی سالم هستند که خواص فراوانی داشته و برای سلامتی بدن مفید هستند.
بازار لپه آذرشهر
شهرستان آذرشهر به عنوان یکی از بزرگترین مراکز تولید حبوبات در کشور است که تولید 95 درصد از لپه کشور را به خود اختصاص داده است.
به گونه ای که لپه تولید شده در این شهر به دلیل برخورداری از شرایط اقلیمی و خاک حاصلخیز، از درجه کیفی بالایی برخوردار بوده است.
از این رو بازار خرید و فروش لپه آذرشهر توانسته است تا حد بالایی رضایتمندی مشتریان خود را بدست آورد.
همچنین آذرشهر ضمن تامین نیاز داخل، به صادرات این محصول به کشورهای خارج نیز پرداخته است.
ضرورت مصرف لپه
یکی از انواع حبوبات، لپه است که گیاه دو لپه ای بوده و ارزش غذایی بالایی دارد.
به طور کلی به دانه هایی که از پوست خود جدا شده، لپه می گویند.
لازم به ذکر است لپه ای که در کشور ما معمول است، از نخود کفتری بدست می آید.
همچنین از نخود فرنگی و نخود معمولی نیز، لپه قابل تهیه می باشد.
لپه به دلیل دارا بودن نشاسته، باعث تامین انرژی مورد نیاز بدن می شود.
انواع ویتامین ها و مواد معدنی موجود در لپه عبارتند از:
- اسید فولیک
- آهن
- ویتامین b
- پتاسیم
- کلسیم
- منیزیم
- پروتئین
لذا با توجه به ویتامین های فراوانی که در این ماده غذایی موجود می باشد، توصیه می شود که حداقل هفته ای دو بار مصرف شود تا علاوه بر طعم و مزه بی نظیر آن، از خواص فراوان آن نیز بهره مند شویم.
لازم به ذکر است که لپه، در مقایسه با سایر حبوبات، زمان کمتری برای پخت نیاز دارد.
همچنین به دلیل دارا بودن فیبر بالا، سبب کاهش بیماری های قلبی و عروقی می شود.
تنها مشکلی که ممکن است بعد از خوردن لپه، ایجاد شود، نفخ معده است که البته میزان این نفخ نسبت به سایر حبوبات کمتر است زیرا پوست لپه گرفته شده و نیازی به خیساندن طولانی مدت ندارد.
بدون دیدگاه